luni, 23 decembrie 2013

Cadou divin

Am primit acest dar divin de la Accesoriivin.ro.

Moș Crăciun a aterizat într-un balon de sticlă aducând cu el o licoare de voie bună, renumita țuică de prună și o butelcă pentru  un vin di vin, indiferent că-i zaibăr, murfatlar sau busuioacă de bohotin.

După cum vedeți în poză am și trecut imediat la atac. Gheața la buzunărel, butelca cu vin de tară, mai punem și-un cântecel și petrecem... până-n vară.

Dincolo de gluma mea, vreau să apreciez calitatea și finețea celor primite, designul deosebit, grija cu care au fost ambalate, modul cum a fost personalizat darul printr-o frumoasă felicitare scrisă în versuri.

Din toate se vede respectul pe care cei de la firma Accesorii vin îl au pentru om. Este una dintre condițiile care asigură succesul unei afaceri.

Prin acest articol vreau să  le mulțumesc pentru tot și să le urez sărbători fericite, clienți fără număr și profit record.

Crăciun fericit! 

ps.- știți de ce la noi, moldovenii, se găsește cel mai bun vin și cea mai bună mâncare...pentru că noi nu folosim... E-uri. De aceea și accesoriile di vin au fost cadou divin.

4 comentarii:

  1. Cu tuica si-un cantecel
    Noi petrecem mai cu foc,
    Si-nchinam un tulburel,
    Pentru blogul cu noroc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Athos73 daca mai poti crea si alte versuri suntem dispusi sa colaboram. Tema este vinul, tuica, accesoriile de vin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Succes, Athos73! Talentul tău incontestabil merită să fie cunoscut și... apreciat.

      Ștergere