marți, 10 decembrie 2013

Steluțe de Zăpadă

     Moș Crăciun se pregătește în continuare pentru a-i vizita pe copii speciali de la APCA - Galați. Știu că a desemnat pe mulți dintre voi să-i fiți spiriduși ajutători și mai știu că, așa cum vă cunosc eu, o veți face bine și de data asta, mai ales că nu trebuie decât să veniți la un spectacol în care niște Steluțe de Zapadă, elevii Clasei de Balet de la Școala de Arta a Centrului Cultural Dunarea de Jos vă vor face să simțiți din plin magia Crăciunului.

Invitația este lansată de Nicoleta Lupoae - inimoasa președinte APCA


"Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi intr-un spectacol minunat, intitulat " Stelute de Zapada", organizat din nou cu sprijinul partenerilor nostri de suflet de la Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati ! 

Evenimentul are si un scop caritabil, pentru ca fondurile colectate vor fi destinate celor 63 de copii cu TSA inscrisi in APCA , din tot judetul Galati . 

Astfel, prin achizitionarea unui bilet in valoare de 10 ron, puteti sprijini terapiile de recuperare ale micutilor nostri, iar acest ajutor va inseamna enorm pentru o organizatie care in prezent se autofinanteaza total din surse proprii si reuseste sa ofere ajutor atator familii incercate de aceasta afectiune. 

Speram din tot sufletul ca ne veti fi din nou aproape.

Va asteptam cu drag la spectacol !"

Spectacolul are loc în data de 16 decembrie ora 17, 30  pe scena Teatrului 'Nae Leonard" din Galați.

Un comentariu: